Biolage – vrhunska prirodna kozmetika za kosu

Kada se koriste darovi prirode i naprave se prirodni preparati za kosu rezultati su odlični.Takvi proizvodi za frizere odgovaraju svakom tipu vlasi i rešavaju brojne probleme. U svojoj ponudi imamo vrhunske preparate kompanije „Biolage“ koja na tržištu postoji od 1990. godine i ne samo da je lider kada su u pitanju prirodni frizerski preparati, već je jedna od stalno-angažovanih kompanija koja radi na poboljšanju kvaliteta proizvoda da bi klijentima uvek pružala bolje.

Vidi još

Matrix Synergy 2021 – ne propusti jedinstven Matrix događaj!

Pozivamo te da nam se pridružiš 1. i 2. marta kada ćemo lansirati renovirani MATRIX brend sa energijom i veličinom kakva do sada nije viđena! Matrix Synergy događaj doneće neponovljivo virtualno iskustvo, kao nikada do sada!

Vidi još

Novo na našem tržištu – Gels Lacquers prva tečna trajna boja za kosu

Redken na naše tržište donosi revoluciju u bojenju kose u vidu tečnih permanentnih farbi za kosu kojima se postiže odlično pokrivanje sedih vlasi, kratko vreme bojenja i vrhunski sjaj kose. Ekskluzivno, samo na našem sajtu potražite ove renomirane farbe za kosu. Katalog boja garantuje mogućnost farbanja u nijansu koju poželite, a unapređeni kvalitet će obezbediti negu uz potpuno prekrivanje izrastka.

Vidi još

REDKEN SIMPOZIJUM 2021: BUDI DEO GLOBALNOG DOGAĐAJA!

Redken simpozijum održava se tradicionalno svake godine u najrazličitijim gradovima i delovima sveta. S obzirom na situaciju uzrokovanu pandemijom koronavirusa, #redkensymposium2021 biće prvi globalni digitalni događaj ovog brenda koji ćete moći da pratite iz svog doma ili salona!

Vidi još

Saveti za stilizovanje muške kose i brade

Ponuda kozmetičkih preparata za jači pol nikada nije bila dostupnija i bogatija. Kozmetičke kuće sve više obraćaju pažnju na potrebe savremenog muškarca koji se više nego ikada do sada, posvećuju svom stajlingu i utisku koji ostavljaju na okolinu, a sa posebnim akcentom na negu kose i brade.

Vidi još

Do savršene frizure u nekoliko koraka

Sigurni smo da ne postoji žena koja ne voli da ima lepu i negovanu kosu, a tako i savršenu frizuru koja joj pristaje uz lice i uz koju se svakodnevno oseća zadovoljno i sa mnogo više samopouzdanja. Pažljivo odabrana frizura uz pravilno stilizovanje kose definitivno utiču na opšti utisak nečijeg izgleda.

Vidi još