ZA VAŠU NAJJAČU I NAJDUŽU KOSU DO SADA!

Pomeramo profesionalne granice našim najdelotvornijim kompleksom za negu dužine, i to nije sve: novitet Extreme Length kolekcije deluje i na skalp i krajeve kose!

Vidi još

Ne nose svi heroji plašt…neki nose i kecelje!

Visoko efikasni proizvodi koje poznajete i volite, sada imaju novi izgled. Razvijena, koncentrovana formula namenjena najčešćim potrebama tokom i nakon hemijskih procesa.

Vidi još

Master class by Redken: Godina nije mogla bolje da počne!

Edukativni centar Id Hair Academy još jednom je ugostio poznatog edukatora Branka Tričkovića koji je, korišćenjem Redken preparata, predstavio nove tehnike rada i postigao zadivljujuće rezultate!

Vidi još

Pitali smo stručnjake: Kako tretirati kosu tokom zimskih dana?

Zimski i praznični dani donose nam posebno raspoloženje i navode na razmišljanje o promenama i planovima za budućnost, ne samo kada je u pitanju posao, već i naš izgled i stil života. Sa hladnijim vremenom dolaze i nova iskušenja za kožu i...

Vidi još

Id Hair Academy x Milica Pavlović powered by Redken

Prvi susret sa Milicom Pavlović pokazao je da će naša saradnja teći kao pesma, ili kao tečna Redken permanentna boja Color Gels Lacquers. Ona je znala šta hoće, a mi smo imali način kako da to sprovedemo u delo.

Vidi još

Biolage predstavlja - 5 najmoćnijih tretmana za vašu kosu

Nega kose svakoj ženi je u samom vrhu prioriteta kada je u pitanju postizanje željenog izgleda. To je proces koji nikad ne prestaje. Čak i kada vam se čini da svojoj kosi pružate savršen tretman, shvatićete da uvek može nešto dodatno da se...

Vidi još