Nove tehnike šatiranja: Matrix edukacija 2023. je počela!

Matrix edukatori iz Srbije i regiona okupuli su se na Id Hair Academy gde su primenili dve potpuno nove brze tehnike šatiranja u okviru treninga za trenere!

Vidi još

Zavoli svoje kovrdže!

Nakon 2 godine istraživanja, 50 različitih formula, testiranja na više od 300 modela, 500 sati edukacije... MATRIX predstavlja A Curl Can Dream, kolekciju za negu i stilizovanje kovrdžave kose!

Vidi još

ZA VAŠU NAJJAČU I NAJDUŽU KOSU DO SADA!

Pomeramo profesionalne granice našim najdelotvornijim kompleksom za negu dužine, i to nije sve: novitet Extreme Length kolekcije deluje i na skalp i krajeve kose!

Vidi još

Ne nose svi heroji plašt…neki nose i kecelje!

Visoko efikasni proizvodi koje poznajete i volite, sada imaju novi izgled. Razvijena, koncentrovana formula namenjena najčešćim potrebama tokom i nakon hemijskih procesa.

Vidi još

Master class by Redken: Godina nije mogla bolje da počne!

Edukativni centar Id Hair Academy još jednom je ugostio poznatog edukatora Branka Tričkovića koji je, korišćenjem Redken preparata, predstavio nove tehnike rada i postigao zadivljujuće rezultate!

Vidi još

Pitali smo stručnjake: Kako tretirati kosu tokom zimskih dana?

Zimski i praznični dani donose nam posebno raspoloženje i navode na razmišljanje o promenama i planovima za budućnost, ne samo kada je u pitanju posao, već i naš izgled i stil života. Sa hladnijim vremenom dolaze i nova iskušenja za kožu i...

Vidi još