BERLIN TE ZOVE: DA LI SI TI THE GLOSS BOSS?

BERLIN TE ZOVE: DA LI SI TI THE GLOSS BOSS?

BERLIN TE ZOVE: DA LI SI TI THE GLOSS BOSS?

Da li voliš bojenje i želiš stalno da se razvijaš? Da li je Njujork uvek bio tvoja inspiracija i opsesija u profesionalnom životu? Besplatnim učešćem na jedinstvenom takmičenju u bojenju kose, REDKEN ti sada pruža priliku života! Istakni se tako što ćeš pokazati svoj REDKEN rezultat bojenja kose i prvi zablistati uz priliku da postaneš prepoznatljivi i u regionu. Prijavi se i postani THE GLOSS BOSS!

 

Istakni se tako što ćeš pokazati svoj REDKEN rezultat bojenja kose i prvi zablistati uz priliku da postaneš prepoznatljivi i u regionu. 
 
Prijavi se i postani THE GLOSS BOSS!
 
1. KATEGORIJA: BLONDING BOSS
 
 
U ovoj kategoriji, impresivan blond rezultat bojenja je neophodan! Ti biraš da li ćeš predstaviti maštovit balayage izgled, neodoljiv babylight efekat ili svoju sopstvenu blond kreaciju. Ono što se očekuje je fascinirajuća blond koja ima savršen sjaj (60% kose treba da bude na nivou 7-10). Celokupan izgled mora da bude kreiran isključivo Redken proizvodima uz neizostavan SHADES EQ! Nisu dozvoljene frizure sa veštačkim pletenicama, umecima, nadogradnjom, ekstenzijama, ukosnicama... Takođe, kosa treba da bude u odličnom stanju kao i krajnji rezultat bojenja, šišanja i stilizovanja, sve u skladu jedno sa drugim. Kolor korekcija kompjuterskim programima ili veštačkom inteligencijom neće biti uzeta u razmatranje na ovom takmičenju. Žiri traži BLOND - izgled koji bi mogao da bude spektakl na naslovnoj strani modnog časopisa ili crvenog tepiha. 
VAŽNO! KORISTI SLEDEĆE # I TO SVA TRI ZA SVAKI BLONDING:
 
#SEQGLOSSBOSS2024
#SEQGLOSSBOSS_SRBIJA
#SEQGLOSSBOSS_SRBIJA_BLONDING
 
2. KATEGORIJA: BRUNETTE BOSS
 
 
U ovoj kategoriji, impresivan brunette rezultat bojenja je neophodan! Ti odlučuješ o tome da li će tvoj rezultat da uključuje čokoladne tonove, kafene ili crvenkaste nijanse. Kombinuj smeđe nijanse nivoa od 2 do 6, dozvoljeno je ono što voliš, i kreiraj skupoceni brunette na nivou od 4 do 7.  Celokupan izgled mora da bude kreiran isključivo Redken proizvodima uz neizostavan SHADES EQ! Nisu dozvoljene frizure sa veštačkim pletenicama, umecima, nadogradnjom, ekstenzijama, ukosnicama… Takođe, kosa treba da bude u odličnom stanju kao i krajnji rezultat bojenja, šišanja i stilizovanja, sve u skladu jedno sa drugim. Kolor korekcija kompjuterskim programima ili veštačkom inteligencijom neće biti uzeta u razmatranje na ovom takmičenju. Žiri traži ubedljiv BRUNETTE - izgled koji se ističe svojim bogatstvom i sjajem..
VAŽNO! KORISTI SLEDEĆE # I TO SVA TRI ZA SVAKI BRUNETTE:
 
#SEQGLOSSBOSS2024
#SEQGLOSSBOSS_SRBIJA
#SEQGLOSSBOSS_SRBIJA_BRUNETTE
 
PRAVILA I INFORMACIJE:
 
1. MOŽEŠ UČESTVOVATI U JEDNOJ ILI OBE KATEGORIJE (BLONDING , BRUNETTE)
2. POSTAVI REELS I/ILI FOTOGRAFIJU (PRE i POSLE): KOSA JE VAŽNA, LICE NIJE
3. MOŽEŠ UČESTVOVATI SA KOLIKO GOD OBJAVA ŽELIŠ!
4. MOŽEŠ DA UČESTVUJEŠ I SA VEĆ OBJAVLJENIM RADOVIMA, ALI IM MORAŠ DODATI # I MORAŠ ZADOVOLJITI OSTALA PRAVILA
5. PREPORUKA: U OPISU NAVEDI OSNOVNU, POČETNU BOJU/NIVO KAO I FORMULU
6. PROFIL TI MORA BITI OTKLJUČAN
7. # SU OBAVEZNI, ZA SVAKU OD KATEGORIJA SVI # KOJE SMO NAVELI ZA TU KATEGORIJU
8. KRAJNJI ROK ZA TVOJU POSLEDNJU OBJAVU JE 29. FEBRUAR 2024. GODINE
9. REGIONALNO TAKMIČENJE JE 18. MARTA U BEOGRADU
10. FINALISTI OSVAJAJU BESPLATAN MASTER CLASS MARCA ARENE 19. MARTA U BEOGRADU
11. POBEDNIK REGIONALNOG TAKMIČENJA IDE NA EVROPSKO FINALE KOJE ĆE BITI ODRŽANO 5. I 6. MAJA U BERLINU U OKVIRU REDKEN SYMPOSIUM-a 
(*pobedniku su plaćeni svi troškovi)
 
SREĆNO!