Edukativni centar

 

 

idhair academy

 

 

*** UPIS NOVE GENERACIJE STUDENATA JE U TOKU, A PLANIRANI POČETAK ČETVOROMESEČNE OBUKE JE 2. FEBRUAR 2021. GODINE! ***

 

Frizerski salon ID HAIR ACADEMY nalazi se u strogom centru Beograda, u ulici Kneza Miloša 23. Kada je reč o usluzi vezanoj za frizuru, klijenti će dobiti stručne savete- mogu da se konsultuju sa vrhunskim frizerima-stilistima o tome koje forme i boje najbolje pristaju njihovom obliku lica, boji tena, načinu odevanja, stilu života i tako odaberu idealnu frizuru.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u oblasti frizerskog zanata, tim zaposlenih na Id Hair Academy ustanovio je da je ključ uspeha pre svega adekvatna EDUKACIJA. Praćenje trendova, poboljšanje koncepta i strategije edukacije, te pronalaženje savršenog balansa između teorije i prakse, doveli su do šestomesečog obrazovnog programa (od septembra do marta). Temeljnim pristupom radu i maksimalnom posvećenošću edukatora, korak po korak i veoma precizno, moguće je od potpunog neznanja sa akademije izaći kao frizer osposobljen za samostalan rad. Upravo to odlikuje i izdvaja ovu, od ostalih frizerskih škola. Osnivač i art direktor i vrhunski majstor među frizerima na ovim prostorima Zoran Janković često ističe kako nesebično,od 2001. godine, sa svojim timom donosi novitete tehnički pružajući mogućnosti nadogradnje znanja kako u šestomesečnoj obuci, tako i tokom kraćih tj. specifičnih kurseva. Još jedna od prednosti ID Hair Academy je i rad na živim modelima kada su u pitanju i šišanje i kolor.

Studenti koji su završili ID Hair Academy danas su frizeri, stilisti, edukatori i vlasnici salona širom sveta, pa se s pokrićem može reći da je to mesto stvaranja uspešnih frizera. Više informacija o edukacijama i kursevima: +381113066333; +381646473142; info@id-academy.com
DOBRO DOŠLI!

*Želiš da budeš model najuspešnije hair-akademije? Fotografije kose, lica i cele figure pošalji na info@id-academy.com.
VIDIMO SE!

 

Galerija

Radovi naših polaznika edukacije

 

Kosa i šminka: Id Hair Academy tim
Foto: Dušan Milenković ©
*Copyrighted images