Edukativni centar

 

 

idhair academy

 

 

*** UPIS NOVE GENERACIJE STUDENATA JE U TOKU, A OBUKA POČINJE U SEPTEMBRU 2024. GODINE! ***

 

Frizerski salon ID HAIR ACADEMY nalazi se u strogom centru Beograda, u ulici Kneza Miloša 23. Kada je reč o usluzi vezanoj za frizuru, klijenti će dobiti stručne savete- mogu da se konsultuju sa vrhunskim frizerima-stilistima o tome koje forme i boje najbolje pristaju njihovom obliku lica, boji tena, načinu odevanja, stilu života i tako odaberu idealnu frizuru.

Na osnovu dugogodišnjeg iskustva u oblasti frizerskog zanata, tim zaposlenih na Id Hair Academy ustanovio je da je ključ uspeha pre svega adekvatna EDUKACIJA. Praćenje trendova, poboljšanje koncepta i strategije edukacije, te pronalaženje savršenog balansa između teorije i prakse, doveli su do šestomesečog obrazovnog programa (od septembra do marta). Temeljnim pristupom radu i maksimalnom posvećenošću edukatora, korak po korak i veoma precizno, moguće je od potpunog neznanja sa akademije izaći kao frizer osposobljen za samostalan rad. Upravo to odlikuje i izdvaja ovu, od ostalih frizerskih škola. Osnivač i art direktor i vrhunski majstor među frizerima na ovim prostorima Zoran Janković često ističe kako nesebično,od 2001. godine, sa svojim timom donosi novitete tehnički pružajući mogućnosti nadogradnje znanja kako u šestomesečnoj obuci, tako i tokom kraćih tj. specifičnih kurseva. Još jedna od prednosti ID Hair Academy je i rad na živim modelima kada su u pitanju i šišanje i kolor.

 

*S obzirom na situaciju nastalu usled pandemije, Id Hair Academy se prilagođava i nudi najbolja rešenja u smislu programa edukacije, istovremeno poštujući sve preporučene mere opreza i bezbednosti. Program ostaje isti, ali je edukacija svedena na 4 meseca, a manji broj polaznika omogućava brži rad i veliki je benefit s obzirom na to da se za manje vremena i novca dobija sve što je potrebno da se sa Akademije izađe kao samostalan frizer!

 

Studenti koji su završili ID Hair Academy danas su frizeri, stilisti, edukatori i vlasnici salona širom sveta, pa se s pokrićem može reći da je to mesto stvaranja uspešnih frizera. Više informacija o edukacijama i kursevima: +381113066333; +381646473142; info@id-academy.com
DOBRO DOŠLI!

*Želiš da budeš model najuspešnije hair-akademije? Fotografije kose, lica i cele figure pošalji na info@id-academy.com.
VIDIMO SE!

 

 

 

Kursevi u toku