Često postavljana pitanja

Da li primate reklamacije?

Reklamacije primamo u skladu sa Pravilnikom o reklamacijama koji možete pročitati ovde.

Kako da pronađem proizvod koji mi treba?

Proizvod koji želite možete pronaći na dva načina:

1) Pregledom glavnih kategorija, po vrsti proizvoda ili po brendu

2) Pretragom celokupnog sadržaja online shopa (klikom na ikonicu "lupa" u glavnom meniju otvara vam se prozor u kom možete ukucati naziv proizvoda koji tražite. Pritiskom na taster "enter" otvara vam se lista proizvoda koji sadrže frazu koju ste ukucali u polje za pretragu)

Kako mogu da poručim robu?

Izaberite u našem shopu proizvod ili proizvode koje želite da kupite i ubacite ih u korpu. Nakon toga, kliknite na korpu i na dugme "poručivanje". Možete kreirati svoj nalog, ali i naručiti bez kreiranja naloga. Ostavite svoje podatke, izaberite način plaćanja i adresu za dostavu i očekujte naš odgovor uskoro, kada ćemo vas obavestiti o vremenu isporuke vaše porudžbine.

Kako plaćam naručenu robu?

Pouzećem - proizvode koje ste naručili plaćate kuriru kada vam ih donese.

 

Kada ću dobiti naručene proizvode?

U zavisnosti od raspoloživosti proizvoda koje ste naručili i mogućnosti nabavke, a u skladu sa našom poslovnom politikom, očekivani rok isporuke proizvoda je do 7 radnih dana.

Kako da odaberem adekvatan preparat za svoju kosu?

Ukoliko imate nedoumice, pitanja ili jednostavno vam je potrebna pomoć u odabiru pravog preparata za vaš tip kose, budite slobodni da nas kontaktirate. Konsultacijom sa edukatorima i stilistima koji rade na ID Hair Academy pronaći ćemo proizvod koji će zadovoljiti potrebe vaše kose. Možete zakazati i odlazak u naš salon/edukativni centar kako biste nakon besplatne konsultacije i dijagnostike dobili preporuku pri kupovini samog proizvoda ili nekog od salonskih tretmana.