Blog

Kako izabrati najbolji šampon za svoju kosu?

Profesionalna nega kose započinje preparatima za čišćenje koji ciljano deluju na nepravilnosti, unose hranjive materije za brži oporavak kose i ojačavaju je pa se ona kasnije manje oštećuje. Zato je važno izabrati šampon koji odgovara tipu dlake i kože glave.

Vidi još

Farbanje kose – pravilan izbor nijanse u skladu sa vašim tenom

Da li prilikom bojenja kose eksperimentišete sa farbama i nadate se najboljem rezultatu? To je pogrešan način! Mi vam toplo preporučujemo da pre kupovine prvo proverite koja je nijansa najskladnija sa vašim tenom jer je tako rezultat očekivano dobar! Naša profesionalna nega kose nudi sve što treba za kvalitetno farbanje kose, ali i vrhunske proizvode za održavanje. Vi odaberite željenu nijansu, a mi ćemo se pobrinuli za kvalitet.

Vidi još

Kako se pravilno održava minival?

Savršeno stilizovane lokne i kovrdžava kosa su oduvek privlačile većinu žena širom sveta. Ako vam je priroda podarila blago talasastu ili potpuno ravnu kosu, a želite drastičnu promenu i da imate „trajne“ lokne, onda je minival pravo rešenje koji će vam na duže staze osigurati atraktivnu frizuru.

Vidi još

Šta vam je potrebno za oporavak kose?

Pranje, sušenje, redovno šišanje, farbanje, stilizovanje – nega kose podrazumeva širok spektar aktivnosti. Lepa i negovana kosa već vekovima je simbol ženske i muške lepote i nije samo znak atraktivnosti već i je i ogledalo našeg zdravlja. Zato je važno da nega kose počne iznutra – zdravom ishranom, unosom dovoljne količine vitamina, minerala i tečnosti, a završi se spolja – upotrebom odgovarajućih preparata za negu.

Vidi još

Profesionalna nega kose – preparati koje morate imati

Dobro došli u naš blog kutak, gde sa vama delimo novosti i zanimljivosti iz sveta nege kose. Pored fenomenalnih proizvoda za kosu koje možemo da vam ponudimo, otkrićemo vam i „beauty“ savete o pravilnim koracima za njeno održavanje.

Vidi još

Do savršene frizure u nekoliko koraka

Sigurni smo da ne postoji žena koja ne voli da ima lepu i negovanu kosu, a tako i savršenu frizuru koja joj pristaje uz lice i uz koju se svakodnevno oseća zadovoljno i sa mnogo više samopouzdanja. Pažljivo odabrana frizura uz pravilno stilizovanje kose definitivno utiču na opšti utisak nečijeg izgleda.

Vidi još