Kako izabrati najbolji šampon za svoju kosu?

Kako izabrati najbolji šampon za svoju kosu?

KAKO IZABRATI NAJBOLJI šAMPON ZA SVOJU KOSU?

Profesionalna nega kose započinje preparatima za čišćenje koji ciljano deluju na nepravilnosti, unose hranjive materije za brži oporavak kose i ojačavaju je pa se ona kasnije manje oštećuje. Zato je važno izabrati šampon koji odgovara tipu dlake i kože glave.

 

Profesionalna nega kose započinje preparatima za čišćenje koji ciljano deluju na nepravilnosti, unose hranjive materije za brži oporavak kose i ojačavaju je pa se ona kasnije manje oštećuje. Zato je važno izabrati šampon koji odgovara tipu dlake i kože glave.

 

Šamponi sa sulfatima ili bez njih?


Više od 90% šampona sadrži sulfate kao dodatni sastojak koji služi za temeljnije uklanjanje masnoće sa površine dlake i skalpa.


Ipak, bitno je proceniti da li je vlasište osetljivo, a kosa suva jer sulfati mogu prouzrokovati dodatne iritacije i oštećenja. Uz to, ako je kosa farbana vrlo je verovatno da će klasični šamponi sa sulfatima doneti brzo spiranja boje pa i o tome treba voditi računa.


Naša profesionalna nega kose obuhvata ponudu preparata iz obe vrste i u svakoj se nalazi šampon koji, pored svega, donosi i brz oporavak kose.

 

Pravilan odabir – prema tipu kose i kože na glavi


Način života, genetika i zagađenja iz sredine uzrokuju zdravstvene probleme sa kojima se svako od nas nekad susreo. Kosa može biti ravna, kovrdžava, masna, suvih krajeva, ispucala, tanka, bez volumena, oštećena farbanjem… Retki su oni koji su zadovoljni trenutnim izgledom.


Oporavak kose započinje odabirom kvalitetnog šampona. Ovo su neke od naših najboljih linija, čemu svedoče brojni zadovoljni kupci:

 • Tankoj i beživotnoj kosi trebaju šamponi za volumen. Naš je inspirisan cvetom pamuka i daje i do 70% više volumena nego što to mogu da postignu slični proizvodi koji se nude.
  Ako je potrebno da se kosa podigne od korena, tu su dobri šamponi za volumen sa filoksanom i silikonskim polimerima, ali i sa ekstraktima crnog susama i grejpfruta.
  Nudimo rešenje ovog čestog i složenog problema!
 • Obojena kosa traži posebnu negu. Šamponi ne treba da spiraju boju već da dlaku regenerišu uz očuvanje boje.
  Šamponi sa sulfatima sadrže različite hranljive materije poput kokosovog mleka, orhideje… čime se dobija veći sjaj, a boja ostaje postojana čak i do 9 nedelja.
  Samo za vas – pripremili smo i veganske proizvode za negu farbane kose koja ne sadrži parabene, sulfate i silikone. Šampon je sačinjen od 83% prirodnih sastojaka i ima prirodan miris.
  Svako će pronaći svog favorita!
 • Za lokne, suvu i iskrzanu kosu nudimo različite vrste šampona koji hrane folikul dlake, donose brz oporavak kose i hidriraju je od korena do krajeva. Smiruju je i omekšavaju.
 • Masna kosa za nas nije problem jer i tu imamo dostojne predstavnike. Nudimo kombinovano rešenje sa proizvodima koje neguju kožu glave, otklanjaju višak masnoće, deluju i kao šamponi za volumen, a ujedno uklanjaju i perut.

Izdvojili smo samo nekoliko proizvoda iz naše široke kolekcije jer postoje i preparati za: normalnu kosu, za brži rast, za mekšu kosu…

 

Ljubičasti šampon za posebne izazove


Uvek je moderno farbati se u plavo, a danas je trendi i nijansiranje u blede, sive tonove. Posle svakog pranja ovakva boja se menja, žuti i podseća na bakarne tonove. Ljubičasti sampon je dizajniran tako da pomaže očuvanju originalne svetle boje sve do sledećeg farbanja. Kako se to postiže?


Tajna se nalazi u tome da ljubičasti sampon svojim ljubičastim pigmentom uklanja žutu nijansu iz boje i ostavlja za sobom platinaste tonove. Nanosi se nakon šampona za pranje, a pre regeneratora i poslednjeg ispiranja.


Naš ljubičasti šampon sadrži i estrakt smokve i orhideje pa štiti kosu od daljeg lomljenja.


Smatramo da je samo negovana kosa - lepa kosa, a profesionalna nega kose to svakako ima kao cilj. Potražite idealan šampon i među proizvodima smart tehnologije koji kombinacijom vitamina i RCT Proteina donosi dublju negu i oporavak kose od korena do vrhova vlasi.

 

Previše je proizvoda koji obećavaju čuda, poklonite poverenje kvalitetu ako želite vrhunske rezultate!


Nadam se da smo vas zainteresovali da istražite našu ponudu, ako imate pitanja kontaktirajte nas, rado ćemo odgovoriti!