Biolage predstavlja - 5 najmoćnijih tretmana za vašu kosu

Biolage predstavlja - 5 najmoćnijih tretmana za vašu kosu

BIOLAGE PREDSTAVLJA - 5 NAJMOćNIJIH TRETMANA ZA VAšU KOSU

Nega kose svakoj ženi je u samom vrhu prioriteta kada je u pitanju postizanje željenog izgleda. To je proces koji nikad ne prestaje. Čak i kada vam se čini da svojoj kosi pružate savršen tretman, shvatićete da uvek može nešto dodatno da se uradi po tom pitanju.

 

Između ostalih, najveći neprijatelji zdravoj i lepoj kosi, često pranje, prečesto i "čvrsto" vezivanje, prekomerno korišćenje toplotnih uređaja pri stilizaciji. Znaci koji nedvosmisleno upućuju na to da je kosi preko potrebna nega jesu: nedostatak vlage i sjaja, gruba tekstura, procvetali krajevi, zamršenost, nedostatak elastičnosti.


Veliki broj žena suočava se sa nedostacima koje mogu otkloniti jedino dubinski tretmani za kosu sa visokom koncentracijom sastojaka koji će je učiniti zdravijom. Dobra vest je da vam možemo ponuditi rešenje za najveće probleme kada je u pitanju nega kose.


Ukoliko želite odmah da vidite poboljšanje na svojoj kosi, za vas je pravi izbor Biolage tretman za kosu. Ova kozmetika za kosu pomoći će vam i da povećate samopouzdanje jer znamo da je jedan od glavnih simbola ženstvenosti zdrava i lepa kosa!

 

 

Biolage tretman za kosu - rešenje za sve tipove kose

 

Pravilna nega kose je imperativ ukoliko želite da izgledate lepo, sveže, zdravo i zadovoljno. Oštećena kosa nije nimalo privlačna i svaka žena će učiniti sve što je u njenoj moći da to promeni. Takva kosa očajno vapi za oporavkom.


Srećom, ne morate trošiti mnogo živaca, vremena i novca za tu aktivnost. Postoji kozmetika za kosu na 100% prirodnoj bazi, bez agresivnih sastojaka, sa vrlo privlačnim mirisnim notama. Važno je napomenuti da je Biolage kozmetika za kosu od potpuno prirodnih preparata, te odgovara svakom tipu vlasi i pritom rešava sve probleme.

 


Ovi tretmani za kosu otklanjaju probleme kao što su oštećenja prouzrokovana fizičkim lomljenjem dlake ili hemijskim tretiranjem, a oporavljaju suvu, nekontrolisanu i dehidriranu kosu.

 

  1. Biolage Deep Treatment Recovery Pack 100ml - u današnje vreme kosa mnogo trpi zbog tretiranja različitim sredstvima za stilizovanje. Kada se često upotrebljava presa, figaro pa čak i fen, oštećenje kose je neizbežno. Uz ovu formulu obogaćenu aminokiselinama, kosa će vam delovati sjajnije, mekše i zdravije.
  2. Biolage Deep Treatment Color Last Pack 100ml - često farbanje takođe loše deluje na kosu. Ukoliko kosu redovno tretirate hemijskim sredstvima, najmanje što možete da učinite za nju jeste da joj pružite tretman uz koji će biti snažnija i zaglađenija.
  3. Biolage Deep Treatment Hydra Source Pack 100 ml - idealan za kosu kojoj nedostaje vlažnost jer pospešuje hidrataciju i hrani je. Ova kozmetika za kosu učiniće je snažnijom, zaglađenijom, a znatno manje će se lomiti.
  4. Biolage Deep Treatment Smooth Proof Pack 100ml - neposlušna kosa može postati prošlost uz ovaj tretman. Savršen je za oporavak ispucalih krajeva, a hidrataciji pomaže kombinacija ulja kamelije i ricinusovog ulja.
  5. Biolage Deep Treatment Fiber Strong 100ml - ako vas muči problem lomljive kose, uz ovaj tretman ona će biti jača čak i do 70%. Oslabljena kosa postaće samo ružna uspomena.

 

Tretmani za kosu iz Biolage kolekcije - način upotrebe

 

U zavisnosti od gustine, dužine i potreba kose, za oporavak je u proseku neophodno od 8 do 12 korišćenja. Možete koristiti i šampone i regeneratore iz ovih kolekcija, ali ih i ne morate zajedno upotrebljavati.


"Kesice" su jednostavne za upotrebu, pa ih možete primenjivati i u kućnim i u salonskim uslovima. Sadržaj se nanosi na mokru kosu, ostavlja se da deluje 3-5 minuta, a nakon toga se temeljno ispira.


Zahvalna i otporna kosa, zdrava dlaka i lepša boja su ciljevi koje ispunjava biolage tretman za kosu. Uz naše preparate stilizovanje kose će biti znatno lakše i zato nas kontaktirajte kako biste se informisali o najnovijim proizvodima.