Biolage – vrhunska prirodna kozmetika za kosu

Biolage – vrhunska prirodna kozmetika za kosu

BIOLAGE – VRHUNSKA PRIRODNA KOZMETIKA ZA KOSU

Kada se koriste darovi prirode i naprave se prirodni preparati za kosu rezultati su odlični.Takvi proizvodi za frizere odgovaraju svakom tipu vlasi i rešavaju brojne probleme. U svojoj ponudi imamo vrhunske preparate kompanije „Biolage“ koja na tržištu postoji od 1990. godine i ne samo da je lider kada su u pitanju prirodni frizerski preparati, već je jedna od stalno-angažovanih kompanija koja radi na poboljšanju kvaliteta proizvoda da bi klijentima uvek pružala bolje.

 

Dozvolite da vam predstavimo ovaj brend i njegove odlične proizvode!

 

Frizerski preparati za svaki tip kose


Briga o kosi je naša misija pa su proizvodi za frizere sada dostupni i za vrhunsku kućnu negu svakom našem kupcu. „Biolage“ prirodni preparati za kosu, koje vam sugerišemo da probate, svoje proizvode dele u nekoliko osnovnih grupa:

  • Nega problematične kose
  • Šamponi i serumi
  • Prirodni preparati za kosu za završno nanošenje
  • Prirodna kozmetika za kosu koja služi za stilizovanje

 

U okviru svake od ovih grupa postoje detaljne podele koje se odnose na specifične potrebe vlasi i skalpa:

  • ADVANCED liniju čine frizerski preparati za negu kose koja je konstantno izložena oštećenjima poput fizičkog lomljenja dlake, usled hemijskih tretiranja ili zbog atmosferskih zagađenja. Imamo odlične šampone, regeneratore i tretmane za svaki tip kose.
  • CORE linija ima gotovo momentalno dejstvo i služi za hitan oporavak suve, nekontrolisane, kose koja bledi i vidljivo je dehidrirana. Probajte našu oil renew liniju i doživećete pravi preporod kose za vrlo kratko vreme.
  • R.A.W. prirodni preparati za kosu su definiciju „100% prirodno“ podigli na sasvim viši nivo, pa ne samo da je cela R.A.W. linija sastavljena sa70 do 100% prirodnim sastojcima, već je i pakovanje 99% biorazgradivo, a pravi se od reciklirane plastike.

 

Sastojci su egzotični, iz svih delova sveta, i baš zato što su pažljivo birani donose bolju negu i stilizovanje kose nego da se koriste preparati prepuni hemijskih sredstava.


Ako je tretman pravilan kosa će vam biti zahvalna i uzvratiti zdravijom dlakom, otpornijom na oštećenja kao i lepšom bojom. Pored preparata za negu ne treba zaboraviti i važnost preparata za stilizovanje kose koji su tu da daju oblik frizuri, ali i da nahrane vlasi uz zaštitu od oštećenja.


Ova kompanija je dokazala da se sa prirodnim sastavom može ciljano delovati na sve probleme sa kosom i kožom glave koji se najčešće javljaju. Zadovoljni korisnici i trajanje duže od 3 decenije svedoči tome.

 

biolage kozmetika za kosu

 

Zašto je prirodna kozmetika za kosu sve traženija?

 

Ako pažljivo pogledate ponude svetskih kompanija, videćete nove linije koje rade na poboljšanju formulacije tako da proizvodi za frizere budu eko-friendly, organski, prirodnog porekla. Da li je to samo trenutna moda?


Ne, nije. Onog trenutka kada su proizvedeni prirodni preparati za kosu koji imaju iste rezultate kao oni koji su prepuni sulfata, teških metala, veštačkih boja, parabena… krenula je nova era u proizvodnji kozmetike za kosu.


Prirodno napravljeni proizvodi zdravi su za korišćenje bez obzira na to da li kosu perete, stilizujete ili farbate, ona je na prvom mestu nahranjena prirodnim ekstraktima i zato je i zdrava. Želimo da i vi pravilno negujete kosu koristeći profesionalne preparate koji je ne oštećuju već donose brzu regeneraciju.


Prirodna kozmetika za kosu je nešto što svako treba da ima u svojoj kolekciji i da neguje kožu glave i vlasi. Pri odabiru gledajte i sastav preparata, a ne tvrdnju kakve rezultate postiže. Ne igrajte se sistemom „pokušaja i greške“ već u startu birajte kozmetičke kuće koje su osvedočeni proizvođači visokokvalitetnih proizvoda!


Kakve preparate koristite za negu svoje kose? Koliko zaista neguju, a koliko svojim hemijskim sastavom štete vašem organizmu? Posetite našu stranicu i odaberite neke od vrhunskih preparata, a ako imate nekih dodatnih pitanja kontaktirajte nas, rado ćemo vam pomoći u odabiru!