Id Hair Academy x Milica Pavlović powered by Redken

Id Hair Academy x Milica Pavlović powered by Redken

ID HAIR ACADEMY X MILICA PAVLOVIć POWERED BY REDKEN

Prvi susret sa Milicom Pavlović pokazao je da će naša saradnja teći kao pesma, ili kao tečna Redken permanentna boja Color Gels Lacquers. Ona je znala šta hoće, a mi smo imali način kako da to sprovedemo u delo.

 

Zašto je naš izbor bio baš ova kolekcija boja? Brzo vreme razvijanja, odnosno samo 20 minuta je svakako prednost za frizere, ali i klijente koji vode užurban stil života, a posao diktira tempo. Istovremeno, Color Gels Lacquers su veoma zahvalne za pokrivanje prvih sedih kao i izrastka. Svetski stilisti su preporučili, a mi smo se u našem salonu uverili: idealne su za koloraciju nadogradnje, odnosno tresa! U Miličinoj formuli najzastupljeniji su prirodni, tj. N tonovi, a fantastična prednost ove boje je 1:1 "poklapanje" sa najpopularnijom demi permanentnom bojom, čuvenim Shades EQ Gloss. Ovim smo osvežili dužinu i krajeve čime je dlaka dodatno popunjena, a kosa sjajnija i negovanija.
 
 
Kada je reč konkretno o nezi kose, zvanično preporučena kolekcija posle Color Gels Lacquers-a je Color Extend Magnetics. U ponudi su šampon, kondicioner i maske što Milica koristi kada kosu tretira kod kuće.
 
 
S obzirom na prirodu posla, njena kosa trpi česte promene u smislu stilizacije i klipsi, a izložena je kako vrućim i zagušljivim prostorijama tako i štetnim uticajima sunca. Zato dlaku oporavljamo i dubinski negujemo trenutno najpopularnijim sistemom, takozvanom ABC kolekcijom preparata koji su dostupni samo salonima!* Već nakon prvog tretmana kosa je jača i otpornija. Kuriozitet ovih preparata je i to što ne ispiraju boju pa se mogu koristiti odmah nakon bojenja kose.
 
 
Sklona čestim transformacijama, Milica Pavlović predstavlja inspiraciju i u potpunosti odgovara filozofiji našeg salona, ali i brenda Redken. Profesionalno, kreativno, tradicionalno i moderno – u korak sa svetom i motivacijom da se živi i radi: NAJBOLJE!

*kolekcija sadrži i šampon, regenerator i leave-in tretman za kućnu upotrebu