Koje farbe za kosu koriste svetske zvezde?

Koje farbe za kosu koriste svetske zvezde?

KOJE FARBE ZA KOSU KORISTE SVETSKE ZVEZDE?

Kvalitetne farbe za kosu moraju da ispune nekoliko uslova: da daju raskošnu boju, odlično pokriju sede vlasi, da boje bude postojana, a kosa nakon tretmana zdrava. Redken boje za kosu su među prvim izborima svetskih frizera prilikom koloracije svojih selebriti klijenata i za to postoji odličan razlog – neverovatne mogućnosti nijansiranja, a da kosa ostane meka i sjajna.

 

Kvalitetne farbe za kosu moraju da ispune nekoliko uslova: da daju raskošnu boju, odlično pokriju sede vlasi, da boje bude postojana, a kosa nakon tretmana zdrava. Redken boje za kosu su među prvim izborima svetskih frizera prilikom koloracije svojih selebriti klijenata i za to postoji odličan razlog – neverovatne mogućnosti nijansiranja, a da kosa ostane meka i sjajna.


Delimo filozofiju ove kuće „samo je zdrava kosa, lepa kosa“ pa vam toplo preporučujemo da Redken proizvodi postanu vaš saveznik u svakodnevnom tretiranju kose.

 

Redken proizvodi – više od bojenja kose

 

Prvi Redken proizvodi nastali su davne 1960. godine, a od tada do danas pređen je dalek put do sadašnjih 300 različitih proizvoda iz svih oblasti kolora, nege i stilizovanja.


Redken boje za kosu će dati vibratnost i sjaj i do 4 nedelje ako se nakon farbanja koristi šampon za farbanu kosu zajedno sa odgovarajućim regeneratorom i maskom. Efekat će biti odmah vidljiv, a isti savet važi za tretiranje svakog tipa kose: suve, lomljive, tanke, kovrdžave…


Imaju i odlične preparate za završno stilizovanje kose za fiksaciju bez otežavanja i uz svilenkasti efekat.


Nema potrebe da zavidite poznatim licima u časopisima jer sada, kod nas možete poručiti ove vrhunske preparate za salonsku negu i imati isti tretman nege i u svom domu.

 

Redken filozofija

 

Ova kompanija se razlikuje po tome što je shvatila da postoji uska sprega između stručnosti frizera i kvaliteta proizvoda koje oni koriste. Zato se širom sveta organizuju Redken simpozijumi i interne obuke frizera kako da se pravilno koriste Redken proizvodi i uvedu novine koje inicira ova kuća.


Pored obuke, Redken se ponosi saradnjom sa svetski poznatim frizerima! Jedna od njih je čuvena Trejsi (TraceyCunningham) koja je odgovorna za prelepe frizure KloiKardašijan, Dženifer Lopez, Hali Beri, KrisiTeigen, Lili Oldridž… Ono što karakteriše Trejsino umeće je to što nijedna od ovih frizura nije kopija druge, a za to su najzaslužnije kvalitetne farbe za kosu.


Kada su Trejsi pitali „ Zašto Redken?“ odgovorila je; „ Redken uvek prvi donosi novitete na tržište. Dobar si frizer onoliko koliko je dobra boja koju koristiš, a ja koristim najbolje!“ Saradnja između nje i ove kompanije traje i danas, a ona je jedan od predavača Redken akademije i svoje znanje i veštinu deli sa mladim kolegama.


Poznata je po tome što uz pomoć Redken boje za kosu čini pravo čudo sa tehnikom nijansiranja. Jedna od njenih tajni je da celom dužinom kose koristi različite metode bojenja i različite farbe za kosu za posvetljavanje pramenova.


U svojim post-ovima otkriva koje boje koristi i u kojim razmerama. Tako smo saznali kako JLo ima takve „medene“ nijanse ili kako je kod Hajdi Klum ofarbala koren i krajeve pa da je postigla naglašavanje prirodne boje putem posvetljivanja pramenova koji su bliže licu…Stalno ističe u svojim video prezentacijama da pre svakog bojenja kosi pruža tretman za ojačavanjetako da ona kasnije daje lepše nijanse koje duže traju.


Uspešnom radu svedoči dugogodišnja saradnja sa svakim klijentom, ali i javne pohvale na račun kompanije Redken koja je njen saveznik od najranijih početaka.


Uz kvalitetne preparate za negu možete preporoditi svaki tip kose, a Redken boje za kosu će se postarati za novo iskustvo u bojenju koje ćedatikvalitetnije nijansiranje, prirodni izgled kose nakon farbanja,uz bogatiju boju.


Ono što nismo naveli, a važno je da su Redken proizvodima poverenje ukazale i domaće selebriti dame poput: Slobode Mićalović, Snežane Dakić, Nine Janković, Verice Rakočević…


U slučaju da je ostalo još nešto nejasno slobodno nas pozovite ili pišite, tu smo da vam pomognemo u odabiru i donesemo odgovor na svaku dilemu.