Muškarci, imamo rešenje za tanku i proređenu kosu!

Muškarci, imamo rešenje za  tanku i proređenu kosu!

MUšKARCI, IMAMO REšENJE ZA TANKU I PROREđENU KOSU!

Još u Starozavetnim spisima stoji priča o Samsonu i Dalili, u kojoj je sva snaga velikog junaka upravo u njegovoj kosi. Gubitkom kose Samson gubi i svoju snagu i biva lako i nepravedno poražen. Jasno je da je simbolika važnosti kose i samopouzdanja pomenuta još pre tri i više hiljada godina. Upravo zbog toga, nega muške kose danas, koja će rezultirati snažnim, samouverenim i zadovoljnim muškarcem, zaslužuje punu pažnju i posvećenost.

 

Razvojem savremene tehnologije proizvodnje, preparati za jačanje kose zaista mogu učiniti čudo pa će tanka i proređena kosa, bez volumena, ostati daleko iza vas.

 

redken brews

 

Problem tanke i proređene kose


Veliki broj muškaraca posle četrdesete godine života, a neretko već i posle dvadesetpete i ranije, biva suočen sa problemom gubitka i opadanja kose. Mada nekima ne smeta, veliki je udeo onih koji se pitaju mogu li preparati za jačanje kose da pomognu i reše ovaj problem. Istina je da nega muške kose ne mora biti izrazito zahtevna i komplikovana, ali itekako može biti efikasna i učinkovita.


Ipak, pre nego što se posvetimo nezi, sagledajmo uzroke i rešavanje problema iz nekoliko uglova. Pre nego što razočarano proglasite da preparati za jačanje kose ne deluju očekivanim intenzitetom i brzinom, budite sigurni da ste isključili sve ostale uzročnike neuspeha.


Najčešći uzrok tanke i proređene kose, kao i njenog opadanja je genetske prirode. Ako je u vašoj porodici bilo slučajeva gubitka kose, vrlo je verovatno da će i vas pogoditi. Pored ovoga, u cilju uspešnog rešavanja problema povedite računa o:


- ishrani: hranljive materije koje unosite direktno su odgovorne za zdravlje i rast folikula dlake. Neka vaša ishrana bude redovna, zdrava i raznovrsna, obogaćena vitaminima i mineralima, naročito vitaminom D koji stimuliše folikule dlake.
- stresu: istražite i usvojite tehnike oslobađanja od stresa, jer gubitak kose često ima psihosomatski karakter.
- frizuri i feniranju: po savetu frizera biranje frizure koje će naglasiti volumen, a pre feniranja, koje pomaže da se postigne izgled gustine, koristite zaštitne preparate kao što je krema za kosu. Muškarci koji su ovo probali uverili su se da je delotvorno.
- preparatima koje koristite: često se dešava da kosa postaje proređena i tanka usled neadekvatne nege. Potražite savet stručnjaka, jer provereni preparati za jačanje kose mogu zaista učiniti čudo i vratiti izgubljeni volumen, gustinu i sjaj.

 

redken brews

 

Nega muške kose – Redken Brews

 

Kompaniju Redken odlikuje pola veka iskustva, kvaliteta i tradicije kada je u pitanju nega muške kose. Nova, usavršena i prilagođena, linija nege za muškarce predstavljena je kolekcijom Redken Brews inspirisana pivom (što pokazuje ime i dizajn ambalaže), a namenjena kvalitetnoj nezi kose, brade i kože modernog, savremenog muškarca. Redken Brews sadrži proizvode za ljude koji hrabro eksperimentišu sa trendovima, pritom želeći da budu sigurni da su preparati koje koriste kvalitetni, efikasni, pouzdani i klinički testirani. Posebnu pažnju zaslužuje nega muške kose, naročito tanke i proređene kojoj je namenjena specijalizovana Redken Brews Thickening linija proizvoda.

 

redken brews

 

Redken Brews Thickening - preparati za jačanje kose


Redovna i kontinuirana nega muške kose presudna je, kako u prevenciji opadanja i gubitka, tako i u tretiranju kose koja je već tanka i proređena. Ako prilagodite ishranu, stabilizujete nivo stresa, a redovnu negu vam čine preparati za jačanje kose Redken Brews Thickening kolekcije, sigurno ćete ubrzati rast, povećati gustinu i volumen i poboljšati izgled i kvalitet kose.

 

Osnovni koraci nege:

 

- Redken Brews Thickening šampon, sa svežim mirisom nane i đumbira, je okrepljujući šampon koji poboljšava izgled fine, tanke i proređene kose, pritom nežno čisteći i negujući vlasište. Nanosi se na mokru kosu, utrlja i masira samo minut, jer izuzetno brzo deluje, a nežno stimuliše oporavak i rast kose. Pogodan je i preporučen za kontinuiranu upotrebu.
- Redken Brews Instant Thickening sprej prska se bilo na suvu ili vlažnu kosu, uz blagu i nežnu masažu od korena do vrhova, ne ispira se, a daje trenutni izgled i osećaj punije, gušće kose naglašenog volumena. Sprej povećava prečnik svake pojedinačne vlasi, jača vlakna kose i efikasno sprečava njeno lomljenje
- Redken Brews Thickening pomada je završna krema za kosu. Muškarci sa tankom i proređenom kosom oduševljeni su volumenom i punoćom koju gotovo trenutno pruža. Sasvim malu količinu utrljajte u ruke, prođite kroz vlažnu ili suvu kosu i uživajte u čaroliji koju stvara ova krema za kosu. Muškarci koji žele trenutni volumen i definiciju, uz srednju kontrolu frizure biraju ovu pomadu kao idealno rešenje problema.

 

redken brews


Ne dozvolite da vas problem sa tankom i proređenom kosom definiše, neka Redken Brews Thickening kolekcija definiše rešenje vašeg problema.