Ne nose svi heroji plašt…neki nose i kecelje!

Ne nose svi heroji plašt…neki nose i kecelje!

NE NOSE SVI HEROJI PLAšT…NEKI NOSE I KECELJE!

Visoko efikasni proizvodi koje poznajete i volite, sada imaju novi izgled. Razvijena, koncentrovana formula namenjena najčešćim potrebama tokom i nakon hemijskih procesa.

 

Arni Miler je 1980. godine lansirao Essentials brend, pozicioniran kao “The Right Care, Right from the Start”, što je osnova brenda Matrix kakvog poznajemo danas. Kroz vreme, Essentials je perastao u Pro Solutionist, što znači MUST HAVE linija proizvoda za svakog frizera! Pošto smo reinovirali kompletan brend, i ova linija dobila je ljubav koju zaslužuje!
 
Alternate Action šampon-čistač koji „obavlja prljav posao“ za vas! Gelasta konzistencija za čišćenje, bez odstranjivanja 
prirodnog sebuma, stvara idealno rešenje za sve tipove boja koje nanosite!
Insta Cure sprej momentalno popunjava dlaku i odstranjuje poroznost! Dizajniran 1980. i testiran tokom 40 godina na svim kolor procesima, popunjava poroznu dlaku i pomaže tamo gde je najpotrebnije!
No Stain - kada izražavate svoju kreativnost u bojenju, stvari mogu izgledati pomalo neuredne. Tako da, ako vam se desi da ste bojili van linije rasta kose i obojili kožu, ovaj preparat vam „štiti leđa“!
Total Treat, bogata maska namenjena suvoj, oštećenoj i oslabljenoj kosu, daje gipkost, sjaj, hidrataciju i elastičnost. 
 
Jednostavna i efikasna rešenja omogućavaju frizerima da se skoncentrišu na svoje veštine i da budu HEROJI svojim klijentima!