Novo na našem tržištu – Gels Lacquers prva tečna trajna boja za kosu

Novo na našem tržištu – Gels Lacquers prva tečna trajna boja za kosu

NOVO NA NAšEM TRžIšTU – GELS LACQUERS PRVA TEčNA TRAJNA BOJA ZA KOSU

Redken na naše tržište donosi revoluciju u bojenju kose u vidu tečnih permanentnih farbi za kosu kojima se postiže odlično pokrivanje sedih vlasi, kratko vreme bojenja i vrhunski sjaj kose. Ekskluzivno, samo na našem sajtu potražite ove renomirane farbe za kosu. Katalog boja garantuje mogućnost farbanja u nijansu koju poželite, a unapređeni kvalitet će obezbediti negu uz potpuno prekrivanje izrastka.

 

Ostanite uz nas i saznajte sve novitete u bojenju kose i kako i vi možete da imate fantastičnu frizuru.

 

gel lacquers boje za kosu

 

Gel trajna farba za kosu – sve što vam treba za kvalitetno bojenje


Zaboravite na oštećenje vlasi, neprirodnu boju, vidljive prelaze između bojene kose i izrastka! Ovatečna, trajna boja za kosu donosi100% pokrivanje sedih uz kvalitetno bojenje za samo20 minuta što donosi revoluciju u dosadašnji način farbanja kose.


Redken predlaže da se GelsLacquers farba za kosu koristi u prvoj zoni farbanja tj. za bojenje izrastka nove kose koji se inače teško pokriva i još teže izjednačava sa već farbanim delom. Za maksimalne rezultate, ova kompanija predlaže da se na zonama 2 i 3 (već farbanom delu kose) nanesu njihoveShades EQ Gloss farbe za kosu. Katalog njihovih nijansi obezbeđuje poklapanje sa nijansama gel tečnih farba za kosu i tako obezbeđuju vrhunski krajnji rezultat bojenja.


I za crvenokose postoji rešenje jer GelsLasquersimaju minimalnu količinu amonijaka, a donose unapređenu tehnologiju farba za kosu koja obezbeđuje dobijanje dugotrajnih i kvalitetnih crvenih tonova.


Pravilnim bojenjem kose, sa farbama koje imaju malo amonijaka i koje brzo boje vlas uz odlično pokrivanje sedih dobijaju se vrhunski rezultati. Zato su ove farbe deo ponude profesionalnih salona za stilizovanje kose.

 

gels lacquers boje za kosu

 

Kako se pravi i nanosi boja za farbanje?

 

Ova trajna boja za kosu se sastavlja sa Redken „Pro-oxideCreamDeveloper“, to je aktivator boje koji se proizvodi u varijantama od „10 do 40 volumena“ i meša se u odnosu 1:1. U zavisnosti od podtona i boje koja treba da se dobije bira se i aktivator za smesu. Ako je reč o minimalnoj razlici u nijansama dovoljan je „CreamDeveloper 10 volume“ i bojenje od kratkih 20 minuta.


Ako se pokrivaju sede, kosa posvetljava onda je potreban jači aktivator uz duže vreme bojenja. Sa jednim farbanjem je moguće kosu posvetliti i do 5 nijansi za maksimalni period bojenja od 45 minuta.


Ne brinite ako ponuda boja ne sadrži baš onaj ton koji bi vi hteli. „Clear ton“se kombinuje sa gel tečnim bojama i služi za posvetljavanje svakog tona da bi se lako dobila željena nijansa.


Zbog svog tečnog sastava jako se lako nanose i dozvoljavaju aplikaciju putem aplikatora, četke ili nijansiranje pramenova zbog čega je idealna i za najnovije tehnike bojenja kose. Koristite rukavice i sastavljenu boju odmah upotrebite.


Bojenje je krajnje jednostavno, samo pratite uputstva o sastavljanju i vremenu bojenja i rezultati će biti fenomenalni.

 

gels lacquers boje za kosu

 

Sa profesionalnim preparatima se dobija vrhunski kvalitet kose


Svojim kupcima nudimo samo najbolje preparate pa su zato među njima profesionalne RedkenGelsLasquers farbe za kosu. Katalog boja se može kategorisati na 4 grupe boja: hladne boje, prirodne, toplo prirodne i modne boje za kosu. Visok kvalitet ovih boja za kosuse ogleda u kvalitetnom bojenju bez oštećenja vlasi.


Nakon farbanja kosa je meka, sjajnija i ima prirodno bogatu boju.UV je postojana, a u sastavu ima i dugotrajne pigmente koji sprečavaju bleđenje pa se sa pravom kaže da je GelsLasquers trajna boja za kosu i odlična solucija za farbanje bez kapanja.


Posetite našu stranicu i odaberite omiljenu nijansu permanent GelsLacquers boje, jer kvalitetnim bojenjem imate i zdravu kosu i kvalitetnu boju. Nudimo mnogo rešenja za najrazličitije tipove kose, prelistajte našu široku ponudu i nabavite sve što vam trebaza potpunu negu vaše kose.