Najmoćnija nega za totalnu transformaciju svih tipova kose!

Najmoćnija nega za totalnu transformaciju svih tipova kose!

NAJMOćNIJA NEGA ZA TOTALNU TRANSFORMACIJU SVIH TIPOVA KOSE!

Oštećena i suva kosa najčešći su problemi sa kojima se suočavamo. To ne iznenađuje iz mnogo razloga - izbeljivanje kao i servisi farbanja i posvetljavanja, ali i prekomerna feniranja i stilizovanje toplotnim uređajima. Takođe, i faktori spoljašnje sredine, odnosno izloženost suncu i vetru utiču na dlaku.

 

Ako je kosa postala suva ili oštećena, važno je zapamtiti da je možete hidrirati, ojačati i oporaviti pravilnim režimom nege. REDKEN predstavlja preparate za kosu koji mogu da oporave oštećenu dlaku i pruže momentalne rezultate za sve totalne transformacije kose!

 

Profesionalna nega za kosu

 

Otkrijte jedinstveno rešenje i iskusite najmoćniju negu za kosu! Acidic Bonding Concentrate (ABC) sistem koji je must have u cilju hidratacije i oporavka svih tipova oštećene dlake. Ovaj jedinstveni sistem pruža krajnji oporavak za sve tipove kose, dlake i teksture!

Ovaj režim formulisan je sa limunskom kiselinom, alfa hidroksi kiselinom i najkoncentrisanijim REDKEN vezujućim i negujućim kompleksima, tehnologijom koja ojačava oslabljene veze u strukturi dlake i poboljšava jačinu i otpornost oštećene kose za momentalno vidljive rezultate!

 

Pred-tretman, šampon, regenerator, tečni regenerator, tečna maska i leave-in tretman!

 

pH balansirajućim formulama intenzivno neguje i krajnje obnavlja sve potrebe suve i oštećene dlake.

Za sve klijente koji vole da menjaju boju kose važno je da znaju da je ABC sistem adekvatan za farbanu kosu - štiti od ispiranja boja.


 


Poboljšajte poslovanje sa ABC salonskim tretmanima!

 

Pružite klijentima sa oštećenom i suvom kosom trajno rešenje u nezi i rekonstrukciji uz pomoć personalizovanog servisa u skladu sa njihovim pojedinačnim potrebama! Uključite ovaj tretman za kosu kao dodatnu uslugu i podignite vaše poslovanje na viši nivo - transformišite kosu svog klijenta!


ABC salonski tretman pruža totalnu transformaciju klijenta sa oštećenom ili suvom kosom:

 

  • Formula Acidic Moisture koncentrata bez sulfata sadrži 10% glicerina koji pomaže u nadoknadi vlažnosti dlake za 3x više hidriranosti, istovremeno pružajući negu i mekoću
  • Formula Acidic Protein Amino koncentrata sadrzi 7% katjonskih + aminokiseline koje pomažu u ojačavanju dlake istovremeno popravljajući proteinsku strukturu dlake
  • Аcidic pH siler formulisan je sa ultra niskim pH između 3.0 i 4.0 što pomaže pri zatvaranju kutikule dlake kako bi benefiti tretmana bili zaključani, a dodaje i instant sjaj!

 

Ovaj novi sistem profesionalnih koncentrata za jačanje može vidljivo da oporavi površinska oštećenja u samo jednom tretmanu!


Isprobajte jedan od najboljih tretmana za kosu na našem tržištu i uverite se u njegovo dejstvo već pri prvom korišćenju. 

 

***PREPARATE MOŽETE PORUČITI OVDE!