Profesionalna nega kose – preparati koje morate imati

Profesionalna nega kose – preparati koje morate imati

PROFESIONALNA NEGA KOSE – PREPARATI KOJE MORATE IMATI

Dobro došli u naš blog kutak, gde sa vama delimo novosti i zanimljivosti iz sveta nege kose. Pored fenomenalnih proizvoda za kosu koje možemo da vam ponudimo, otkrićemo vam i „beauty“ savete o pravilnim koracima za njeno održavanje.

 

Dobro došli u naš blog kutak, gde sa vama delimo novosti i zanimljivosti iz sveta nege kose. Pored fenomenalnih proizvoda za kosu koje možemo da vam ponudimo, otkrićemo vam i „beauty“ savete o pravilnim koracima za njeno održavanje.


Tržište je preplavljeno preparatima za negu i stilizovanje kose pa je pravo pitanje - kako prepoznati dobar proizvod?

 

Profesionalna nega kose obuhvata one preparate koji su kvalitetnog sastava, izabrani u skladu sa tipom dlake i kože glave. Mudrim odabirom imaćete zdravu i lepu kosu, a takva je ukras svakog lica.

 

Stilizovanje kose i pravilna nega – istaknite lepu frizuru uz pomoć naših proizvoda


Frizer je izveo svoju magiju i imate željenu frizuru, ali je teško održavati ako nemate adekvatne proizvode za kasnije samostalno stilizovanje. Pravim odabirom, sa samo nekoliko proizvoda, imaćete lako oblikovanje kose svaki dan.

 

Nega je na prvom mestu


Samo zdrava kosa može biti i lepa. Profesionalna nega kose započinje sa dubinskim pranjem najkvalitetnijim šamponima koji su prilagođeni posebnom tipu vlasi. Postoje šamponi za farbanu kosu, šamponi za volumen, šamponi protiv peruti, posebno dizajnirani za muškarce...


Da bi lakše odabrali, možete ispisati sve probleme koje vaša kosa ima i kod nas potražiti onu vrstu koja će očistiti teme i dlaku, ali je i dubinski nahraniti i regenerisati.


Čitavom paletom šampona za negu kose nudimo rešenje svakog problema, pa tako na primer: za tanku i beživotnu kosu tu su šamponi za volumen, nudimo i vrste koji će nahraniti kosu, ali i nešto potpuno revolucionarno – šamponi za volumen za suvo pranje kose.

 

Zaštita kose

 

Nakon šamponiranja važno je naneti i preparat za regeneraciju vlasi i skalpa. Nudimo različite tretmane, ali ako želite brze rezultate imamo najbolje ulje za kosu – rešenje za svaku nesavršenost.


Jedinstvenom kombinacijom sastojaka, formule su precizno konstruisane za specifične probleme sa kojima se svako bar jednom susreo:

  • Ulje moringe je lagana formula za sve tipove kose
  • Arganovo ulje hidrira, obnavlja, vraća sjaj, omekšava kosu, zaglađuje i štiti vlasi
  • Formula obogaćena uljem indijske amle je najbolje ulje za kosu koja je slaba i oštećena
  • Za neposlušnu kosu rešenje je ulje od amazonske murumuru
  • Za regeneraciju obojene kose imamo pravi proizvod - ulje od egipatskog hibiskusa
  • Zbogom beživotnoj kosi nakon feniranja! Tu je bez premca najbolje ulje za kosu koje ima silikone jer štite svaku vlas od toplote. Kosa je sjajna bez otežavanja!

Toplo vam preporučujemo ulje kao tretman za regeneraciju jer se nanosi bez ispiranja, pre ili nakon sušenja, a rezultati su momentalno vidljivi.


Ulje za kosu može biti deo svakodnevne rutine nege bez negativnih efekata.

 

Preparati za fiksiranje frizure

 

Jedan od „must have“ proizvoda za stilizovanje je svakako lak za kosu. Zaboravite na slepljenu, „uštirkanu“ i frizuru bez sjaja.


Za svaki izazov koju vaša frizura ima tokom dana imamo i najbolji lak za kosu koji će dati dostojan odgovor.


Nekad je najbolji lak za kosu onaj koji se nanosi pre stilizovanja i takav daje volumen, dozvoljava raščešljavanje, a ujedno zadržava oblik frizure jako dugo nakon nanošenja.


Naši proizvodi su potpuno bezbedni za dlaku i kožu glave. I za situacije kada je potrebna čvrsta punđa, frizura koja ne sme da izgubi oblik, imamo najbolji lak za kosu koji daje ekstremnu jačinu i nanosi se nakon stilizovanja.


Kao potpuna inovacija tu je i suvi finiš sprej koji omogućava kreiranje trendi stila razbarušenih frizura - „vetra u kosi“, a za svakodnevno korišćenje tu je i naš najprodavaniji lak koji je prilagođen svim tipovima kose i pomaže kod kreiranja različitih frizura.


Pravi je trenutak da se posvetite sebi. Profesionalna nega kose je ciljano delovanje na konkretne probleme sa najkvalitetnijim proizvodima na tržištu. Rešite se opadanja kose, tanke vlasi bez volumena, viška masnoće i suvih krajeva. Nahranite folikul dlake i negujte kožu glave. Stilizovanje kose je lakše sa preparatima u našoj ponudi i zato nas posetite i odaberite svoje favorite!