Saveti za stilizovanje muške kose i brade

Saveti za stilizovanje muške kose i brade

SAVETI ZA STILIZOVANJE MUšKE KOSE I BRADE

Ponuda kozmetičkih preparata za jači pol nikada nije bila dostupnija i bogatija. Kozmetičke kuće sve više obraćaju pažnju na potrebe savremenog muškarca koji se više nego ikada do sada, posvećuju svom stajlingu i utisku koji ostavljaju na okolinu, a sa posebnim akcentom na negu kose i brade.

 

Muškarac 21. veka je negovan muškarac koji vodi računa o svom izgledu. Muška brada je od davnina bila sinonim za muževnost, i samim tim predstavlja simbol pravog ratnika i zaštitnika, i to je nešto što je većinu žena privlačilo kod muškarca i to na svim meridijanima. Danas je sređena i negovana brada kod muškarca vodeći trend.

 

Vodeća kozmetička kuća Redken ima izuzetnu ponudu preparata za muškarce.


Bez obzira na to da li je gusta i duga, ili kratka i precizno oblikovana, bitno je istaći da bogato tržište nudi paletu proizvoda koji omogućavaju da nega brade bude besprekorna. Moderne berbernice postaju sve popularnije, i sa njima sigurno nema greške kod stilizovanja, mada mnogi muškarci se i dalje odlučuju da fazoniraju svoju kosu i bradu u kućnim uslovima.

 

Preparati za negu kose i brade koji su „must-have“


Među vodećim brendovima za preparate koji su namenjeni muškarcima , a kada su nega brade i kose u pitanju, definitivno se izdvaja Redken i linija Redken Brews.


Linija Redken Brews nudi Redken šampon za svaki tip kose, a kada je nega brade u pitanju obavezni preparati za negu brade su pena za brijanje, hidrijajući afteršejv, i na samom finišu, za sjaj i mekoću brade ulje za bradu i kožu lica.


Pored ovih regularnih preparata, sve više se koriste boje za kosu i bradu Redken Camo. One su pogodne za sve one muškarce koji žele da osveže vlasi i postignu prirodan izgled, čime imaju mogućnost da prikriju sede koje im se možda iz nekog razloga ne dopadaju.


Preparati za negu brade i njihova kombinacija vam omogućavaju uredan i sofisticiran izgled. Kada stilizujete bradu i kosu obratite pažnju na kvalitet vaše kose i jačinu brade, i tome prilagodite oblik koji vam najbolje pristaje.

 

Predlozi za negu kose i brade kod kuće

 

Nabavite kvalitetnu mašinicu za brijanje i trimer za kosu i naučite da precizno rukujete, mada je uvek bolje da šišanje kose i fazoniranje brade prepustite profesionalcima. Naš predlog je da kod kuće uvek imate odgovarajući Redken šampon koji odgovara vašem tipu kose, a poželjno je imati i vosak ili kremu za kosu za lakše oblikovanje frizure. Kod izrazito kratke frizure i neposlušne kose pravilno odabrani gel za kosu će vam naglasiti teksturu kose i omogućiti da kosa ostane čvrsta. Bitna je nega brade, pa ukoliko vam je brada gusta i jaka, odlučite se za ulje za bradu koje će da je smekša i biće mnogo nežnija na dodir. Ukoliko nosite bradu od nekoliko dana, uvek posle brijanja stavite afteršejv koji neguje i hidrira kožu i širi ugodan miris. Modni imperativ svakog savremenog muškarca je da posveti dovoljno vremena da njegova kosa i brada budu optimalno negovane.


Uz poznatu liniju preparata za negu brade i kose kozmetičke kuće Redken sigurno nećete pogrešiti, a ukoliko ste frizer koji želi da nauči, ili svoje znanje o stilizovanju muške kose i brade nadgradi, posetite stranicu Edukativni centar i saznajte sve o seminarima na ovu temu.