ZA VAŠU NAJJAČU I NAJDUŽU KOSU DO SADA!

ZA VAŠU NAJJAČU I NAJDUŽU KOSU DO SADA!

ZA VAŠU NAJJAČU I NAJDUŽU KOSU DO SADA!

Pomeramo profesionalne granice našim najdelotvornijim kompleksom za negu dužine, i to nije sve: novitet Extreme Length kolekcije deluje i na skalp i krajeve kose!

 

Zdrava kosa može narasti 8-15cm godišnje. Postignite godišnji rast kose do 15cm koristeći Extreme Length sistem šampona, regeneratora i tretmana sa i bez ispiranja! Ključna tehnologija cele kolekcije je Length Fortifying Complex  sa biotinom koji ojačava kosu i štiti dužinu za 81% manje lomljenja!
 
Šampon je formulisan sa 1% Length Care Complex-om. Nežno čisti, pomaže u promociji jake kose, omogućava ishranjenost i negu.
 
Regenerator je formulisan sa 4% Length Care Complex-om i ricinusovim uljem. Pomaže u jačanju ispucalih pramenova i krajeva kod duge kose, pruža ishranjenost i negu.
 
Tretman-maska koja se ispira formulisana sa 6% Length Care Complex-om i niacinimidom, biotinom i ricinusovim uljem. Za 2x jaču kosa nakon samo jedne upotrebe, vidno smanjuje oštećenja krajeva kose za 68%, smanjuje lomljenje kose na tri nivoa: skalpu, dužinama i krajevima.
 
 
Tretman koji se ne ispira formulisan sa 4% Length Care Complex-om. Vidljivo redukuje prisustvo rascvetalih krajeva do 78%, pomaže jačanju slabe, krhke kose, daje fleksibilnost i zaglađenost.
 
*kolekcija sadrži preparate za salonsku i kućnu upotrebu